dilluns, 9 de gener del 2017

INICIEM LA B.A. de 1B

A mitjans del primer trimestre vam iniciar el projecte de Biblioteca d'Aula. Per escollir els llibres vam anar a la biblioteca de l'institut on la Pilar ens va organitzar un joc per triar dos llibres, un en castellà i un en català. A la classe amb introduir la informació bàsica dels llibres: autor, títol, registre i data del prèstec en una graella. Les secretàries van ser les encarregades de dur la graella a la biblioteca escolar. Aquí podeu veure alguns dels títols que hem triat.

La Pilar ens va afegir, a més a més, alguns llibres de l'escriptor Roald Dahl ja que a l'any 2016 es  celebrava 100 anys del seu naixement. Algunes de les seves obres que llegirem són  Matilda, El fantàstic Mr. Fox, Les Bruixes, El Nen, Charlie i la fàbrica de xocolata...

  

Vam col·locar els llibres de lectura i alguns diccionaris en una estanteria al fons de la classe. Hi hem afegit algun rètol per fer-ho tot plegat més bonic. 

Agafem els nostres llibres de lectura quan acabem les feines de la classe o tenim una estona lliure. Per les vacances de Nadal, lliurament, els nens i nenes de la classe de 1rB es van poder endur de préstec el llibre que havien escollit.

Alguns alumnes ja han acabat el seu llibre! Són molt trempats i trempades !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada