dimarts, 22 de maig del 2018

EL DIARI D'UNA PENJADA

Em dic Ona i sóc de 1r B i us vull parlar dels llibres titulats El Diari d'una penjada. Es tracta d'una col·lecció, una saga de 12 llibres.


La protagonista és una noia que es considera una penjada perquè és una noia poc social. 


A l' institut fa  dues noves amigues que es convertiran en companyes inseparables. També hi farà una enemiga en l' amor perquè ambdues els agrada el mateix noi. 

La noia protagonista es diu Niki. Té una germana una mica malcriada que sempre està fent trastades. Un dia, li regalen  un diari i així comencen els relats de les seves aventures: com cuida dels gossets, quan es vesteix de rata, el malentesos dels missatges de mòbil, etc. 


Rachel Renée Russell és la autora d'aquests llibres. És una advocada amb dos filles adolescents que l'ajuden a escriure les històries. Ella mateixa comenta que li agrada molt més escriure llibres per adolescents que escriure expedients.


Recomano que us els llegiu tots, però que ho feu per ordre, per tal de seguir la història. Tots ells són  divertits i veureu com la Niki no és gaire diferent que la majoria de les noies del Salvador Sunyer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada