dimecres, 15 de febrer del 2017

OLIVER TWIST



Hola sóc la Souhaila. El llibre de biblioteca d'aula que m'he llegit es titula Oliver Twist i es d'un escriptor anglès molt famós que es diu Charles Dickens i que va viure al segle XIX. 

Aquesta va ser la seva segona novel·la  i la va escriure de mica en mica per ser publicada en una revista  mensual per entregues.

 
Oliver Twist és una historia sobre un nen que té molt mala sort. L'Oliver es va quedar orfe al néixer.Vivia a l'orfenat d'una parròquia des de petit, però una nit molt freda es va escapar i se'n va anar a Londres. I a Londres li passen coses molt dolentes. Però, tot i que la història es molt trista al començament, al final gràcies a una persona que l' ajuda l'Oliver comença a tenir una bona vida.

En aquesta novel·la hi ha un personatge molt dolent i un personatge molt bo. Aquí podeu veure com són els dos personatges: El dolent és en Fagin que l'obliga a robar i el bo és el senyor Brownlow que l'ajuda a escapar d'en Fagin.

FAGIN                                                SENYOR BROWNLOW
 

                                                                                   




D'aquesta novel·la també s'han fet diferents versions cinematogràfiques. A veure si en veieu alguna com la de la imatge que us mostro. Us agradarà!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada